Igencsak érdekesen indult a Bréking című műsor. Az első adásban Demcsák Zsuzsa viccelődött Berki Krisztián férfiasságával, legutóbb pedig ugyancsak kényes téma jött elő, mégpedig a verekedés a párkapcsolatokban.

Berki elmondta, hogy volt már rá precedens, hogy egy korábbi párja neki esett, és bár jóval könnyebb súlyú volt nála, állítólag rendesen helyben hagyta az üzletembert - szemlézte elsőként a Femina.

Azt hiszem, valami féltékenységi jelenet vagy kisebb hazugság volt az alaphelyzet, amiért megtámadott. Arra emlékszem, hogy a könyökömből és máshonnan is folyt a vérem. Igazából, ha nem állítom meg, nem leszek férfi, és nem fogom le, akkor szerintem az ötvenkilós hölgy szanaszét vert volna. Megfogtam, és belenyomtam a kanapéba. Neki nem esett baja, csak nekem, mert szétkarmolt, megdobált, satöbbi

A műsor vendégei ezután szintén hozzászóltak a témához. Tápai Szabina elmondta, hogy ő már a kapcsolata elején tisztázta, hogy ha a párja megüti, akkor mindennek vége közöttük. Osváth Zsolt Youtuber szerint ezen nincs is mit megbeszélni, ugyanis egy szerelmi viszonyba sem kis, sem nagy pofon nem fér bele.

Van olyan lány, aki ezt igényi

– tette hozzá Berki, mire Demcsák Zsuzsa azonnal közbeszólt, mondván, inkább passzolják a témát, mert a fentebb elhangzott mondatot nagyon rossz retorikának tartja.