A korábban Londonban és Izraelben is dolgozó Baracskay Angéla, a Love Bistro zsűritagja a Borsnak nyilatkozott arról, milyen sokáig nem tudott teherbe esni férjétől. Amikor az orvos lombikprogramot ajánlott neki és párjának, a cukrászséf valószínűleg azért sem vágott bele, mert érezte, házassága nem működik jól. Igaza lett: férje nem sokkal később elhagyta. 

Aztán három éve el is váltam, ugyanis a férjem szerelmes lett egy nála húsz évvel fiatalabb hölgybe. Nem is lett volna ezzel semmi gond, nem egy egyedi történet, ha elém áll és azt mondja, ez történt, váljunk el, a fájdalmas az volt, ahogy a tisztelet teljes hiányával ezt az egészet intézte.

Ezután egy évig nem ismerkedett senkivel, majd volt egy futó kalandja, amiről sokat ugyan nem beszélt, mégis nagy fordulást hozott az életében: ettől a férfitől született meg - csodák csodájára - kislánya, a ma már másfél éves Babett. 

Az élet végül úgy hozta, hogy a való életben Babinak nincs apukája, ám még ha így is alakult, én hiszek abban, hogy a gyerekek leszületnek akkor, amikor ők akarnak. 

Baracskay a Love Bistro forgatásán, ahol szerelmespárok versenyeznek egymással, jött rá, hogy talán nem is lenne rossz, ha ismét lenne egy férfi az életében. Tudja, hogy a pártalálás annyira nem egyszerű az esetében, mint mondja , „csomagban jár” kislányával.

Mégis azt érzem, hogy jó lenne egy felnőttel beszélgetni esténként, mint egy normális kapcsolatban. És azt is tudom, hogy nem a kislányomnak keresek apukát, hanem magam mellé társat.