Augusztus végén, Insta-oldalán jelentette be Curtis, hogy elválnak feleségével, Krisztivel. A rapper a Borsnak adott interjújában beszélt párkapcsolatának utolsó szakaszáról, mely bizonyos szempontból boldogan telt, ugyanis az újdonsült apuka a koronavírus miatt sokkal több időt tölthetett kisfiával, mint gondolta volna. 

Curtisnek a koronavírus sikerült elég pénzt megspórolnia, hogy ne kerüljön szorult helyzetbe a karanténidőszakban, amit inkább pozitívan élt meg. Mivel nem voltak koncertjei, sokkal több időt tölthetett tavaly született gyerekével, Domival. 

Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ennyit otthon leszek a kisfiunk születése után, és hogy lényegében mindenből ki tudom venni a részem. Szóval, ha úgy nézzük, én abszolút nyertese vagyok ennek a helyzetnek.

Nemcsak apaként, férjként is igyekezett helyt állni, hogy  megkönnyítse felesége dolgát, mint mondta, "nem tökéletes, de legalább igyekvő" volt. Gyerekük megszületése után nagy segítségük volt Curtis anyósa, így a rapper és felesége nem csak anya- és apaszerepben tudtak létezni.

Amikor a válása került szóba (amit egy ismerősük szerint a rapper éjszakai kimaradozásai idéztek elő) , Curtis visszafogottan nyilatkozott:

Új még ez a helyzet, és nem szeretném, ha a továbbiakban a magánéletünkről szólnának a hírek. Az egymás iránt érzett szeretet, tisztelet és a gyönyörű kisfiunk örökre összeköt bennünket. Mindig hálás leszek neki Doncsiért. 

A rapper hozzátette, hiszi, hogy még egyszer boldog lesz az életében.