Hódi Pamela néhány napja letiltotta Insta-oldalán a kommentelési lehetőséget, mely döntését csak most magyarázott meg követőinek. Egyrészt túl elfoglalt ahhoz, hogy moderálja az oda nem illő hozzászólásokat, másrészt nem akarta, hogy egy "másik fél" a képei alá kommenteljen. Az influenszer azt írta, az aznapi (róla szóló) cikkezés után, amit beteges hazudozásnak tart, már idegeskedni sem tudott, inkább csak mosolygott rajta és a fejét fogta döbbenetében. 

Ezidáig töröltem a trágár szóhasználatot és a szexuális jellegű megnyilvánulásokat. Ez ezentúl is így lesz, viszont párosul hozzá a másik féllel kapcsolatos kommentek törlése. Főleg a mai cikkezés után. Ez a beteges hazudozás már felülmúlta bennem azt, hogy ideges legyek. Csakúgy, mint az utóbbi pár cikkezésnél, úgy most is csak mosolygok és fogom a fejem, hogy mivaaaaaaan?

Bár Hódi konkrétumot nem írt, lehetséges, hogy "cikkezés" címszó alatt arra a hírre gondol, melynek főszereplője volt párja, Berki Krisztián volt, aki arra tett utalást műsorában, hogy 60 millió forintja landolt Hódi Pamelánál.

Hódi a meg nem nevezett személyt nemcsak magánéletéből, hanem közösségi oldaláról is mellőzni szeretné. A poszt alatti kommentek támogatják az influenszert, egyikük azt tanácsolta Hódinak, hogy becsületsértésért, rágalmazásért, jó hírnév megsértéséért akár peres útra is terelhetné az ügyet.  Egy másikuk viszont már azt kérdezi, a "másik fél" helyett miért nem írja le Hódi Berki nevét, akit egykoron nagyon jó embernek tarthatott, hiszen gyereket szült neki. 

Mivel Hódi szemérmes módon megtiltotta Insta-bejegyzései megosztását, csak úgy tudjuk megmutatni önnek, ha ide kattint