A Televíziós Újságírók Díján a legjobb férfi műsorvezető díját átvevő Till Attila a szokványos köszönőbeszéd helyett egy meglepő kortesbeszéde mondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemért tüntetők mellett. Tilla szerint a sok tévés sorozat miatt egyre több szükség van a tévéknél a színészekre és forgatókönyvírókra, vagyis az SzFe jelenlegi vagy már végzett hallgatóira. Tilla úgy látja, az SzFE és a tévések sorsa összefonódik, ezért is foglalkoztatja élénken a tüntetés, tüntetők sorsa. 

Muszáj kimondani, hogy ők is a mi részeseink és várjuk őket, nagyon örülnék, ha az SzFE-ért tiltakozó hallgatók közül bárkivel tudnék a jövőben dolgozni. Szevasztok, hajrá! A másik pedig, hogy arra kérném a döntéshozókat, hogy valahogy próbálják meg megérteni azt, amit a hallgatók kérnek, próbálnak mondani. Szerintem fontos, hogy ők legyenek, ne járulékos veszteségek legyenek.

Nemcsak Till Attila érezte úgy  az este, hogy beszélnie kell az SzFE-ről. A tüntetőkért felszólalt egy mondattal a szintén díjazott Cápák között producere, Máté Kriszta is, ahogy a legjobb férfi főszereplőnek megválasztott Nagy Ervin is hangot adott a támogatók iránti szimpátiájának.