Éppen tegnap írtuk meg, hogy Curtisnek új párja van, akivel le is fotózták, amikor távoztak a lakásából. A rapper reagált a hírre, miszerint lebukott volna új párjával a nyilvánosság előtt.

Curtis sérelmezi, hogy egyes lapok lebukásnak titulálták a róluk megjelent fotókat, hiszen már bejelentették, hogy feleségével hónapok óta külön élnek, és esze ágában sincs az orra alá dörgölni új kapcsolatát.

Mi az, hogy lebuktál Curtis? Mivel buktam le? Hiszen ország világ előtt bejelentettük a napokban, hogy feleségemmel hónapok óta külön élünk. Mindent megtettünk, hogy. kapcsolatunkat helyrehozzuk, de sajnos jelenleg úgy láttuk, hogy nincs visszaút. Maximálisan tisztelem Krisztit és szeretem, ezért is tartom felháborítónak, hogy a sajtóban ilyen szintű cikk jelent meg, és lesifotósok várnak rám a lakásom előtt. Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani és az új kapcsolatomat, ami ráadásul igen kezdeti fázisban van, így szó sem eshet szerelemről, nem a feleségem orra alá dörgölni, hiszen jó viszonyban váltunk el

 – mondta a rapper az Influencer magazinnak.