L.L. Junior márciusban jelentette be, hogy Körtvélyessy Kingával kisbabát várnak. Azóta már az is kiderült, hogy lánnyal bővül a család. A kismama azonban cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhes, így már a napokban befeküdt a kórházba, nehogy komplikációk lépjenek fel a hamarosan várható szülése közben.

A Ripost felkereste L.L. Junior párjának édesapját, Körtvélyessy Zsoltot, aki jó kilátásokkal szolgált lánya állapotát illetően.

Tulajdonképpen most már bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Kinga már befeküdt a kórházba is, jól érzi magát, nincsenek nagy fájdalmai. Szemmel tartják. Így a legbiztonságosabb, én is nyugodtabb vagyok. Sajnos nem lehet bemenni hozzá a korlátozások miatt, de természetesen mindennap beszélünk, telefonon hívjuk egymást. Bevallom, izgulok, hogy minden rendben legyen, és egy egészséges, szép kis csodát hozzon a világra a lányom. (...) Nagyon necces, Laci is necces, de ahogy ismerem, ő valamilyen úton-módon elintézi, hogy ott lehessen. Kingu apás szülést szeretne, Laci nem annyira, de úgy tudom, már ő is benne van. Remélem, én is be tudok majd menni meglátogatni és megismerkedni a kis unokámmal

– mondta a lapnak a színész.