Néhány nappal ezelőtt Chris Evans színész a telefonjával élő videót közvetített magáról és a családjáról, amikor pedig ez véget ért, a nézők véletlenül láthatták, milyen képek vannak a telefonján. Történetesen volt egy olyan is, amelyen valakinek a pénisze látható (nem derült ki, kié), így a jelenség nagy érdeklődést váltott ki például a Twitteren.

Evans eddig nem kommentálta a történteket, viszont most kiírta ezt a Twitterére:

Magyarul mindez annyit tesz: „most, hogy mindenki rám figyel... menjetek szavazni november 3-án!”. (Az E!Online emlékeztet, hogy Evans egyébként létrehozott egy közhasznú kezdeményezést, amellyel a szavazópolgároknak segít minél többet megtudni az idei elnökválasztásról, szóval egészen önazonos lett ez a kármentő bejegyzés.)

Jamie Lee Curtis, akivel együtt játszanak a Tőrbe ejtve című filmben, erre azzal válaszolt neki a Twitteren, hogy büszke rá, és az ő figyelmét sikerült felkeltenie. Nem ő volt az egyetlen híresség, aki reagált az eseményekre: Mark Ruffalo, akivel az Avengers-filmeken dolgoztak együtt, azt írta, hogy amíg Trump elnök hivatalban van, addig Evans semmivel sem tudja [jobban] leégetni magát. Chrissy Teigen modell pedig megjegyezte, neki úgy van bekötve a WhatsApp nevű üzenetküldő alkalmazás, hogy a telefonja galériájában megjelenik minden fotó, amelyet azon keresztül kap, úgyhogy tele van olyan képekkel, amiket mások küldenek neki. „[...] szóval a cicik a telefonomban, azok vagy a barátnőiméi, amit megmutatnak nekem, vagy olyan cicik, amik nem tetszenek vagy éppen tetszenek nekik, vagy hát igen, a sajátjaim. Úgy saccolom, a képek nyolcvan százaléka a galériámban whatsappos hülyéskedés a barátaimmal."

A színész testvére pedig annyit írt: „nem voltam tegnap a közösségi oldalakon, mit hagytam ki?”. A bejegyzést érdemes megnyitni, hogy kedvükre böngészhessék a közösség reakcióit.