Igazán szűk olvasói szegmensnek szóló hír következik: a hetedik gyerekét várja Natalie Hanson, Taylor Hanson felesége. A zenészről legfeljebb a vezetékneve miatt juthat kapásból az ember eszébe, hogy mégis ki a fenéről van szó – az alábbi videó kicsit segíthet.

Szóval a fenti videó a Hanson nevű amerikai fiúzenekar körülbelül egyetlen nagy slágeréhez, az Mmmbophoz készült, Taylor Hanson a középső testvér. A dal 1997-ben jelent meg, hát azóta eltelt 23 év – Hanson 37 éves, és mint a hír címe alapján egyértelmű, úton van a hetedik gyerekük. Íme a házaspár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The best kind of unexpected. Number seven coming this December. #2020

@ taylorhanson által megosztott bejegyzés,

Mint az E!Online írja, legkisebb gyerekük, Claude Indiana Emmanuel még nincs két éves. A többi gyerekük: Jordan Ezra (17), Penelope Anne (15), River Samuel (14), Viggo Moriah (11, és mondja valaki, hogy ebben a névválasztásban nincs szerepe A gyűrűk urának!) és Wilhelmina „Willa” Jane (7). A férfi családja az Oklahoma állambéli Tulsából származik, sajátjával is ott él. (A gyerekekről szép csoportképet posztolt az édesanyjuk, íme.)

Ha már a hagyományokról van szó, hát történetesen ők is heten vannak testvérek, és a testvérei is tevékenyek a családnév fenntartása érdekében: noha bátyjának, Isaacnek csak három gyereke van, de Zacnek, akivel hárman zenekart alapítottak, négy. 

És ha már úgyis kattintottak, nézzék meg, hogy fest mostanában Taylor Hanson, aki elég alaposan dokumentálja mindennapjait az Instagramon. Itt például a legkisebb gyerekével próbál otthonról dolgozni.

Natalie Hanson egyébként tanítónő-blogger, Taylor Hanson pedig a mai napig főállású zenész, most éppen a Tinted Windows frontembere.