Újabb taggal bővült azon magyar hírességek listája, akik megfertőződtek koronavírussal. A héten már megírtuk, hogy Liptai Claudia, majd Liu Shaolin Sándor tesztje is pozitív eredményt mutatott, most pedig Várkonyi Andrea is elmondta, hogy átesett a betegségen.

Várkonyi és kislánya, Nóri még az iskolakezdés előtt kapták el a koronavírust. A műsorvezetőnek arcüreggyulladása lett, amit hiába kezeltek, nem akart elmúlni. Ezután megszűnt az ízérzékelése is, így inkább leteszteltette magát. Az eredmény meglepte.

Tényleg csak a magam és a környezetem megnyugtatására csináltattam meg a PCR-tesztet, aztán jött a meglepetés. Pozitív lett. Váratlanul ért, hiszen a tünetek nem voltak tipikusak, nem volt lázam, izomfájdalmam, fejfájásom

– mondta a Borsnak.

A műsorvezető kislányát is letesztelték, neki másfél napig voltak náthás tünetei, de az ő eredménye negatív lett. Ami Várkonyi Andreát illeti, bár már a kezében van a negatív teszteredmény, még mindig kínozzák a beteg utóhatásai. Elmondása szerint hamar kifullad, a szagérzékelése pedig továbbra sem tért vissza.