Másfél hónap után most véget ért A Konyhafőnök című műsor legutóbbi évadja az RTL-en, és a győztes egy 27 éves, Budapesten élő, venezuelai származású férfi lett, Armando Mundaraín. Íme a főzős reality-vetélkedő hivatalos Instáján az ezt bejelentő poszt.

A fiatalemberről az Instagramja alapján egyszer akár a Kockahas blogban is írhatnánk majd (katt ide egy képért!), de egyelőre a fő hír vele kapcsolatban, hogy ő vitte haza a győzelemmel járó 10 millió forintot. A pénz már csak azért is jól jön, mert a Mundaraín a járvány előtt a vendéglátásban dolgozott, de a koronavírus miatt ő is elvesztette az állását és munkanélküli lett. Most azt tervezi, egy gasztrovlogot indít majd hamarosan.

A Blikk a magánéletéről is kérdezte, és a férfi azt mondja, barátnője, a 26 éves Jade (íme róluk egy közös Instafotó) ugyan Angliában ragadt, ezért nem találkozhat vele, de édesanyja vele van, mivel ő nem volt biztonságban a Venezuelában évek óta elhúzódó válság miatt:

Anyu nem érezte magát biztonságban Venezuelában, és én is nyugodtabb vagyok, hogy itt van velem. Nagyon jó vele élni, sok közös programot csinálunk, és mivel nem beszél magyarul, mindenhova megyek vele, hogy tudjam segíteni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Armando Mundaraín nyerte meg a 10 millió forintot A Konyhafőnökben

A venezuelai származású, Budapesten élő férfi a vendéglátásban dolgozott, de a járvány miatt munkanélküli lett. Édesanyjával lakik most, jól jön a 10 millió.

72 · Sep 19, 2020 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments