Nemrég számoltunk be róla, milyen meseszép csodapalotát vásárolt magának Harry herceg és Meghan Markle Kaliforniában, ám a boldogságuk még így sem teljes, legalábbis az előbbinek semmiképp. Harry herceg a múlt héten ünnepelte 36. születésnapját, melynek alkalmából bátyja, Vilmos herceg is felhívta, akivel még mindig kissé fagyos a viszonya, írta a Daily Mail egy királyi családhoz közeli forrásukra hivatkozva. Ahogy a bennfentes elmondta: arra még biztosan várni kell egy picit, hogy együtt, békében és meghitten karácsonyozzanak. 

Katie Nicholl királyicsalád-szakértő szerint jót tesz most a testvéreknek a távolság, és bár még mindig nem túl rózsás a hangulat kettejük között, még így is sokkal jobb, mint az év elején, a megxitkor volt. 

Jót tesz nekik a távolság, sokkal többet beszélnek most egymással, mint korábban. 

A testvérek közötti kapcsolat 2016-ban kezdett elromlani, amikor Vilmos herceg szerint öccse túl hamar esett szerelembe Meghan Markle-ba, és kérte meg a kezét, mielőtt alaposan megbizonyosodhatott volna, hogy jó választás-e, hogy Markle később hercegnéként képviselje a királyi családot.

Bár Vilmos még mindig neheztel fivérére, amiért hátrább lépett a királyi családtól, az Amerikába áttelepedett Harry békésen él feleségével, szomszédjaik többször látták már, hogy Harry elvitelre készült étellel tér haza.