Kim Kardashian Instagramja javarészt reklámból áll: most éppen elsősorban Skims nevű márkájának esküvői kollekcióját és a Kardashian-család parfümkínálatát hirdeti. De azért valami egyéb kontent csak kell a promóciós anyagok közé, és bár egy ideig leállt az ilyesmivel, most megint rendszeresen kerülnek elő szexi képek, alább ezekből válogatunk. Az egyik legerősebb poszt a közelmúltból az alábbi, amin Kim Kardashian egyik melle meg van ragtapaszozva. Maga a kép igazából nem is a közelmúltban készült, hiszen a nosztalgikus poszt egy korábbi, 2006-os fotót tartalmaz.

A legfrissebb ledérkedős poszt jelenleg az alábbi, amin Kim Kardashian hosszú műcopfja olyan traumatikus emlékeket ébreszthet, mint a WAP videóklip vagy Slavko Kalezić.

Aztán itt van egy bikinis képsorozat azoknak, akik ennyi év(ad) és ennyi poszt után sem tudnak betelni Kim Kardashian idomainak látványával.

De kedveli Westné az egyrészest is, amint azt a következő képek bizonyítják.

És egy dekoltálva-térdelve készült szelfivel zárjuk ezt az összeállítást, amihez Kim Kardashian mindössze annyit fűzött hozzá, hogy

Hey.