Makány Márta feljelentést tett, mert látványos fogyása kapcsán valótlanságok keringenek vele kapcsolatban a közösségi médiában. Az 50 éves divattervező 2018-2019-ben több, mint 40 kilót fogyott a fenti, tíz évvel ezelőtt készült borítóképhez képest, erről itt posztolt először az Instagramján. Makány Márta, aki arról is ismert, hogy ő tervezte a magyar olimpiai formaruhát a pekingi olimpiára, most többek között a következőt nyilatkozta a Blikknek:

Újra és újra visszaélnek a sikeremmel, egy ketogén pirulát és egy kétes hírű csokis löttyöt hirdetnek velem, így átverik az internetezőket. Olyanokat írnak, hogy amíg kövér voltam, rendszeresen bezabáltam az egyik gyorsétteremben, aztán hánytattam magam

– mondja Makány Márta, hozzátéve hogy ez természetesen nem igaz, mint ahogy az sem, hogy öngyilkos gondolatai lettek volna, amint azt a csalók szintén állítják. A divattervezőnő megtette a szükséges jogi lépéseket, erről is lehet többet olvasni a Blikk fenti cikkében. Makány Márta már egy éve tartja új súlyát, friss képekért róla szintén az Instagramjára érdemes átkattintani.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Makány Márta divattervező 40 kilót fogyott, most visszaélnek a nevével

Az 50 éves, látványosan lefogyott divattervezőről csalók valótlanságokat terjesztenek reklámokban, Makány Márta megteszi a szükséges jogi lépéseket.

1 · Sep 24, 2020 10:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments