Bakács Tibor egykori újságíró-kritikus, aki a Megasztár első évadjaiban zsűritagként szerepelt, jelenleg takarítóként dolgozik, derül ki az alábbi interjúból, ahol Kadarkai Endre beszélget vele és Mihalik Enikővel.

Bakács Tibor karrierjét az tette tönkre, hogy szalámilopáson érték, ezek után hosszasan keresett munkát, 2013-ban írtunk róla utoljára, akkor azt, hogy azt mondta, hogy szinte bármit elvállal, de közmunkát nem. Az egykori újságíró azt mondja a fenti videóban, hogy a Szimpla nevű szórakozóhelyen takarított, amíg be nem zárt, most pedig munkásszállásokon, kórházakban takarít.

Nem tudod elképzelni, hogy micsoda öntudatot ad, hogy hatvan évesen takarítani tudok

– mondja a fenti videóban Bakács Tibor, hozzátéve, hogy egykori kollégái szerinte ezt nem tudnák utána csinálni, „csak az arcuk nagy”.

A fenti sztorit a Blikk is megírta, és hasonló hír, szintén a Blikktől, hogy a Barabás Kiss Zoltán, a Madách Színház színésze és ismert szinkronhang a nyáron pincérként, felszolgálóként dolgozott egy borospincében-udvarházban a Balaton mellett, Alsóörsön.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bakács Tibor egy ideje takarítóként dolgozik

Az egykori kritikus, illetve a Megasztár zsűritagja korábban a Szimplában dolgozott, most munkásszállásokat, kórházakat takarít.

403 · Sep 28, 2020 10:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments