Azt már tudjuk, hogy néz ki a szülés után Sophie Turner, ám a Trónok harca színésznője az Insta-oldalán most azt is megmutatta, hogyan állt neki a terhesség: három eddig nem látott fotót is posztolt magáról, amiken gömbölyödő pocakkal látható. 

A terhes fotók posztolása azért is meglepő Turner részéről, mert igaz ugyan, hogy már februárban elkezdték róla pletykálni, hogy terhes, de férjével, Joe Jonasszal nem akarták kommentálni a mendemondákat, sőt, a nyilvánosság előtt sem mutatkoztak sokat, vagy ha mégis, a színésznő bő szabású ruhákat választott, hogy eltakarja hasát. 

Csak a szülési előtti hónapban tette egyértelművé Turner, hogy valóban terhes, amikor egy bababoltba ment vásárolni, szűk ruhában. A sztárpár Willa névre keresztelt kislánya július második felében született meg.

A Turner által Instán megosztott három fotó közül kettő a pár kertjében készült, az színésznő pedig bikiniben látható rajtuk, míg a harmadikon a nagy hasa van a fókuszban, amin a férje keze nyugszik. Turner nem vitte túlzásba a képleírásokat, csak néhány emojit írt hozzájuk, de a követőit ez nem zavarta, így is rengeteg like-ot kaptak a képek.