Chrissy Teigen és férje, John Legend augusztus közepén az utóbbi videoklipjével jelentette be, hogy úton van a harmadik gyermekük. Teigen később azt is elárulta (véletlenül) egy Insta-videójában, hogy fiút várnak. Most szintén a közösségi oldalán jelentette be a modell, hogy elveszítették a babájukat. 

Terhessége alatt Teigen szinte végig vérzett, emiatt az orvosa hosszú ideje fekvésre ítélte. Az utóbbi napokat kórházban töltötte, folyamatos megfigyelés és kezelés alatt.

Teljesen összetörtünk, olyan mély fájdalmat érzünk, amilyet korábban még sosem. Nem tudtuk elállítani a vérzésem, annak ellenére sem, hogy többször is kaptam vérátömlesztést. Ez sem volt elég. 

Bár meglévő két gyermeküknek (Luna és Miles) csak akkor adtak nevet, miután már megszülettek és távozni készültek a kórházból, harmadik gyereküknek már megvolt a neve: Jacknek hívták volna. 

Jack! Nagyon sajnálom, hogy az életed első pillanataiban annyi nehézséggel találkoztál és hogy nem tudtuk megadni neked azt az otthon, amire szükséged volt.