Nem megy olyan könnyen a felkészülés Marsi Anikónak a TV2 Dancing with the Stars nevű táncversenyes műsorára: két héttel az első adás előtt le kellett cserélni a híradós táncpartnerét, Vas Zsolt táncművészt, mivel Marsi nem tudott együtt dolgozni vele, írja a Blikk.

Amolyan két dudás egy csárdában szituáció volt ez, amit meg kellett oldani

- mondta Marsi Anikó, hogy megindokolja a párváltás szükségességét. Szerinte neki és Vasnak is nagyon határozott véleménye van, amiből egyikőjük sem tudott engedni a próbákon.

Egyszerűen nem passzolt a személyiségünk. Nehéz volt, de döntenünk kellett, és együtt arra jutottunk, hogy jobb, ha még most, az elején új párt kapok, és nem kockáztatjuk a produkció sikerességét. Zsolt teljes mértékig partner volt ebben.

A párcserét Vas is kommentálta, aki szerint mivel a táncban nagyon fontos a felek közötti összhang és harmónia, jó döntést hoztak, amikor befejezték a közös munkájukat, hogy Marsi mással folytathassa a már hetek óta tartó felkészülést. A híradós új táncpartnere Szabó Gábor, akivel Marsi úgy érzi, jó úton haladnak, visszaszerezte minden lelkesedését.