Vin Dieselt a legtöbben a Halálos iramban-filmekből ismerik, és a színész most, 53 évesen döntött úgy, hogy beszáll a tánczene-bizniszbe. Nincs abban semmi újdonság, ha egy hollywoodi sztár egyszercsak úgy dönt, hogy énekesként is kipróbálja magát, csomó ilyen próbálkozás volt már változó mértékű sikerrel, Jennifer Lopeztől Bruce Willisig. Ami miatt Diesel húzása meglepő, az az, hogy egy olyan figurához, mint ő, valami kemény rockot társít az ember képzeletben, esetleg rapet valami dancehallos-hiphopos-mormogós trapet, vagy talán rekedtenéneklős jazzt.

Ehelyett Vin Diesel fogta, és a korábbi próbálkozások után most a 29 éves, norvég Kygóval állt össze, akinek a legnagyobb sikere eddig az volt, hogy remixelt egy kb. addig ismeretlen Whitney Houston-dalt, a Higher Love-ot, de próbálkozott már Tina Turner és Donna Summer egy-egy gigaslágerének áthangszerelésével is a lakossági house műfajának elég szűk keretein belül. Nos, ezek után nem is olyan meglepő, hogy Vin Diesel első száma olyan, mintha az 53 éves férfi most találta volna meg a Dario G-től a Sunchyme-ot és ráénekelte volna a legsablonosabb popdalszöveget, ami éppen eszébe jutott.

Hát nem csináltam neki túl lelkes reklámot, de van annyira fura ez a projekt, hogy érdemes belehallgatni. Íme a Feel Like I Do című dal Kygótól és Vin Dieseltől.

 Az alábbi szavazóboxban várjuk a reakciókat sok szeretettel.

Önnek hogy tetszett?