Korábban mutattunk már néhány példát, egyesek milyen kreatívan, lakás- és kertfelújítással töltötték el a karanténidőszakot. Anthony Hopkins azonban egy saját cikket érdemel, annyira leleményesen találta fel magát az otthon töltött napjai alatt, amiről Instagram-oldalán is beszámolt. 

Kezdjük mindjárt ott, hogy fest. Igaz, a karantén 174. napján már úgy jelentkezett be, hogy lassan már nem érzi magát annyira épelméjűnek. 

Márciusban, a karantén tizedik napján még valamivel őszintébb mosollyal posztolt Insta-oldalára. Ekkor arról számolt be, mennyire aktívan telnek a napjai. Zongorázik, dolgozik a memoárján, és persze fest. A háttérben azt is látja, milyen impozáns képeket készített. 

Emellett többször is pozitívan, kezeivel like jelet formázva köszönt követőinek és arra szólította fel őket, hogy legyenek boldogok, mosolyogjanak. 

És ha már néhány bekezdéssel fentebb megemlítettük a zongorázást, meg is mutatjuk, milyen átszellemülten, macskájával, Niblóval az ölében játszik Hopkins. Ilyenre korábban is volt példa.

Sőt, még kertészkedik is, az erről tanúskodó bejegyzéséhez egy Shakespeare idézetet biggyesztett: 

mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos

És ha már elfelejtették volna: a színész még a Tik-Tokkal is megismerkedett a karantén alatt, mindjárt láthatja is, hogyan táncolt Drake egyik dalára. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézze, Anthony Hopkins így él mostanság

A színész ritkaságszámba menően kreatív: fest, zongorázik, pozitív energiát küld, kertészkedik és felfedezi a TikTok világát.

11 · Oct 04, 2020 07:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments