Váratlan fordulat, ja, mégsem: a szülőkre szoktak hasonlítani a gyerekeik. Nicole Richie családját viszont elvétve látni, ezért is nagy szám, hogy most Sofia Richie kitett egy képet, amelyen vele, illetve Harlow nevű lányával látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My favorite trio

Sofia Richie (@sofiarichie) által megosztott bejegyzés,

Ki kicsoda a történetben?

  • Nicole Richie: Lionel Richie realitycelebből lett üzletasszony lánya. House of Harlow nevű divatmárkája mellett divat-témájú tehetségkutatókban érdekelt.
  • Harlow Madden: Nicole Richie nagyobbik gyereke, leány, 2008-ban született, az apja Joel Madden zenész.
  • Sofia Richie: Lionel Richie lánya, főleg arról híres, hogy az egyik (Kourtney) Kardashian gyerekeinek apjával, Scott Disickkel éltek együtt, de már nem. Modell, és ruhákat tervezget, illetve kozmetikumokkal akar foglalkozni, mint mindenki Los Angelesben, akinek kettőnél több ember tudja a nevét.

Szóval az idősebbik Richie-lányra nagyon hasonlít a gyereke, és ha a fenti képpel nem sikerült meggyőznünk, akkor álljon itt néhány archív felvétel magától Nicole Richie-től, aki remek összehasonlítási alapokat posztolt még májusban: ezeken a képeken anyukájával*, gyerekként látható.

Egyébként is érdemes Richie Instagram-oldalát követni, elég szórakoztatóan önironikus a stílusa. Bár nem posztol olyan hű, de gyakran.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I miss meeting people.

NICOLE RICHIE (@nicolerichie) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

12 years together, and I’m still keeping it extra spicy.

NICOLE RICHIE (@nicolerichie) által megosztott bejegyzés,

 *Ezeken a fotókon Brenda Harvey-Richie-vel látható, aki az örökbefogadó édesanyja, őt tekinti anyukájának. A vér szerinti szüleit Peter Michael Escovedónak és Karen Mossnak hívják. Lionel Richie közeli ismerősei, úgy gondolták, hogy nem tudnak mindent megadni a gyereküknek, ezért három éves korában beköltöztették a zenészhez, aki először a gondviselője lett, aztán hat évvel később hivatalosan örökbefogadta.