Éppen egy hete írtunk arról, hogy Vajna Tímea már nem várhatja meg unokaöccse születését, különben bukja az áhított amerikai állampolgárságot. A cikkből kiderült, hogy Palácsik Tímea már mindenórás kismama volt, azóta pedig meg is született már a kisded.

A baba érkezését Visváder Tamás jelentette be Instagramján egy fotóval. A poszt mellett érzelmes sorokkal emlékezett meg a pillanatról, és köszöntötte a kisfiát.

Édes drága kisfiam! Nagyon vártunk, de most már végre velünk vagy! Először is szeretném, ha tudnád az Anyukád egy brutál kemény nő, egy igazi amazon, egy csoda! Másodszor meg tudd, ez a föld a tiéd! Itt nincsenek korlátok, szeretném, ha nagy korodban is tudnád, hogy ezt a világot a szeretet irányítja! Az élet születése emlékeztessen mindenkit arra, hogy egy óriási körforgásban élünk, aminek minden perce egy ajándék a jó Istentől! Köszönöm az Úrnak, Lillának, hogy te vagy nekünk! Nagyon fogunk rád vigyázni és úgy fogunk felnevelni, hogy felnőttkorodban büszke legyél ránk! Hiszem, hogy ezen a földön a szeretet az éltető erő, szeretünk és te is szeress mindenkit

– írta a büszke édesapa.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfia

Palácsik Lilla már a múlt héten is mindenórás kismama volt, a napokban pedig világra is jött Vajna Tímea unokaöccse.

15 · Oct 06, 2020 01:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments