Sánta László a Madách Színház színésze, akit a Nyerő páros 2018-as évadából ismerhetnek a tévénézők, de benne volt tavaly A konyhafőnök VIP-ban is. A felesége, Sánta-Széphalmi Júlia értelemszerűen szintén szerepelt a Nyerő párosban, ehhez a műsorhoz készült róluk a fenti fotó. A 39 éves színésznek és a 28 éves táncművésznek négy éve egy kisfia született, aki rendszeresen szerepel mindkét szülővel a közösségi médiában.

Sánta László még apaként és férjként mutatkozik be az Instagramján, de Sánta-Széphalmi Júliáén már csak annyi szerepel, hogy édesanya, és azt írja velük kapcsolatban most a Blikk, hogy szétmentek. A két híresség megerősítette a lapnak a hírt, hogy a házasságuknak hat év után vége, de ennél sokkal többet érdemben nem árultak el egy-egy rövid nyilatkozatban.

Frissítés!

Sánta László a hír nyilvánosságra kerülése után pár órával közleményt jelentetett meg az Instagramján itt, és a közlemény érdemi része ez:

Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet! Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakított a Nyerő párosból is ismert Sánta László és felesége

Sánta László és Széphalmi Júlia táncművész hat évig volt együtt, a kisfiuk négy éves.

5 · Oct 06, 2020 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments