A fenti kép 2013-ban készült két énekesről, akik a legfrissebb pletykák szerint azóta is jó barátságban vannak, de nem véletlenül vágtuk meg úgy a fotót, hogy ne lehessen felismerni, kik szerepelnek rajta. Ennek a két személynek az állítólag barátságáról nem sok szó volt az elmúlt 7 évben, mi például még sosem említettük őket egy lapon itt a Velveten, pedig mindkettejükről rendkívül sokat írtunk az utóbbi években, tekintve, hogy világszerte híres és sikeres popsztárok.

Érdekes viszont, hogy a két világsztár barátságáról most pár fotó alapján új cikkek jelentek meg, amelyek egy részét azonban nem sokkal a publikálás után jogi úton tüntetik el a nagyobb brit bulvárlapok weboldalairól. Feltehetőleg azért történik ez, mert mégsem igaz, hogy a két popelőadó olyan közeli barátságban lenne, vagy hogy egyáltalán találkoztak volna a napokban. Kis netes rákereséssel bárki megtudhatja, illetve az eltávolított cikkek üresen maradt helyéből kiderül, hogy kikről van szó, de azt már végképp csak találgatni lehet, hogy ha egyikük szerint kínos, ha elterjed az az ezek szerint valótlan hír, hogy ők ketten jóban vannak, akkor a két híresség közül melyik lehet az, aki jogi úton tünteti el a barátságról szóló, ezek szerint hamis tudósításokat.

Mindenesetre íme két cikklink, ahol a két énekes kapcsolatáról volt szó: The Sun linkjébe automatikusan bele is kerül a legal removal kifejezés, azaz kb. az, hogy jogi úton eltávolítva, de a Mirrornál is üres már a barátságról szóló cikk helye. Hát ezért van, hogy le se írjuk, hogy kikről volt szó, mert ezek szerint feltehetőleg mégsem igaz a hír: ők ketten mégsem barátok. És minden jel arra mutat, hogy legalább az egyikük nem is szeretné, ha tévesen azt feltételeznék róluk, hogy ők jóban vannak.

Ó.