Egyszer már kiestek Czutor Zoltánék a Nyerő páros című celebvetélkedőből, akkor volt is egy kisebb jelenet, a Belmondo zenekar frontembere és szerelme azonban azóta visszaküzdötte magát a versenybe, amiben tegnap estére már csak négy pár volt. Ők szavaztak ki maguk közül valakit az alábbi jelenetben: Dér Heniék és Czutor Zoltánék közül kellett választani, és szavazategyenlőség állt elő, így a játékban gyűjtött pénzmennyiség döntött. Dér Heniéknek háromezer forinttal többje volt, ezért ők maradtak a játékban.

Dér Heni énekesnő és párja mellett Rácz Jenőék, valamint Járai Mátéék maradtak versenyben, közülük az egyik pár ma este be fog jutni a döntőbe. Czutor Zoltánék adtak egy miniinterjút a kiesés után, ez itt elérhető az RTL oldalán, ebből kiderül, hogy amikor ők az első kiesésük után visszakerültek a játékba, akkor Járai Mátéékon kívül mindenki le volt döbbenve – úgy tűnik, velük találták meg a hangot leginkább, nekik szurkolnak majd a fináléban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Czutor Zoltánék másodszorra is kiestek a Nyerő párosból

Szavazategyenlőség volt, a játékban szerzett pénzmennyiség döntött. A fináléban Dér Heniék, Rácz Jenőék és Járai Mátéék.

8 · Oct 15, 2020 08:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments