Minden sztár másképp viselkedik a paparazzók közeledésére, valaki egészen humorosan, más morcosan fogadja a fotósok figyelmét. A Szólíts a neveden! sztárja, Timothée Chalamet leginkább zavarba jön, ha titokban megörökítik az utcán vagy éppenséggel a strandon főleg, ha mindeközben szerelmét, Lily-Rose Deppet csókolgatja, ahogy az tavaly szeptemberben is megtörtént. 

A színész a GQ magazinnak beszélt arról, mennyire zavarba jött, amikor meglátta a róla és a szerelméről készült lesifotókat, amiken azt örökítették meg, hogy egy hajón, nagyon szenvedélyesen csókolóznak. 

Úgy feküdtem le aznap az ágyba, hogy ez volt életem legjobb napja

– idézte fel a Caprin pihenős napot Chalamet. A két színész egy közös film forgatásán jött össze, éppen túl voltak az azt népszerűsítő sajtóturnén, így szabadságolták magukat, és elmentek strandolni-hajózni. Aztán amikor másnap reggel felébredt, és észrevette, hogy az egész világ láthatja, hogyan csókolózott a barátnőjével, kínosan érezte magát. 

Aztán felébredtem, és ott voltak ezek a képek. Zavarba hoztak. Tényleg ennyire híres lennék?

Aztán dühös lett, amikor azt hallotta az emberektől, szándékosan csókolózott Johnny Depp lányával a paparazzók előtt. 

Ez egy PR-fogás? Te tényleg azt hiszed, hogy így szeretnék kinézni mindenki előtt?

[Pont emiatt, mert a hozzájárulása nélkül készültek, és kifejezetten sértőnek találja őket, nem is közöljük a kérdéses fotókat – szerk.]Chalamet és Lily-Rose Depp tavaly októberben vállalták fel kapcsolatukat, de a színész májusban már azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy ismét szingli. Júniusban pedig új barátnője lett, Eiza Gonzalez, de ha ennél is több érdekli a színész párkapcsolati hátteréből, akkor az Elle kiváló cikkét ajánljuk.