Horváth Tamás édesapja, a gitáros Horváth János „Dagi” kiteregette a családi szennyest a Blikknek. Az édesapa szerint fia (akit agymosottnak titulált) nemcsak vele, hanem testvéreivel sem tartja a kapcsolatot, sőt Insta-oldalán hazugságot írt a gyerekkoráról. 

Horváth János azt mondta, az énekest hiába hívták meg testvére, a szívbeteg Jankó születésnapjára, nem ment el, de húgával, Ginával és öccsével, Benivel sem tartja a kapcsolatot. Amit az apa legalább ennyire bosszantónak tart, hogy Horváth Tamás Instagram-oldalára kitett egy fotót egy vályogházról, amiről azt írta: 

Másnak csak rozoga ház, nekem a gyermekkorom. Másnak ez szegénység, nekem a boldogságom. Másnak szégyen lenne? Nekem büszke kezdet. Ahonnét jövök, sokat jelentet.

Édesapja szerint azonban fia csak három hónapot lakott ebben a házban, miután a gitáros és felesége elvált. 

Az anyja és az öregapja forognának a sírjukban, ha tudnák, hogy Tomi miket hazudozik össze arról, milyen volt a gyerekkora. Anyukája, Csilla halála előtt is megadtam nekik mindent, de utána én neveltem egyedül évekig.

Horváth János elmondta, barátai is támogatták pénzzel fia karrierjét, aki 15 évesen, amikor Budapestre költözött, felesége lakásában élt, egyedül. A fiatal énekest elvileg ekkor is az apja tartotta el. A gitáros szerint fia egyik napról a másikra hagyta el, gyermekét "agymosott embernek" nevezte. A férfi szerint, aki szinte sírva adott interjút a Blikknek, fia azt mondta családjáról, hogy "már nem viszi előre."

A Blikk Horváth Tamást is megkereste, aki írásban válaszolt a lapnak:

10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok.