Nemrég Dwayne Johnson hivatalosan is átlépte a 200 milliós követőtábort Insta-oldalán, ami azt jelenti, hogy a világon mindössze két híresség büszkélkedhet több követővel, mint ő: Ariana Grande „csak” 3 millióval tudhat több rajongót magának, Christiano Ronaldo viszont egy ennél jóval masszívabb, 239 milliós like-oló hadsereggel számolhat. Cikkünkben megpróbálunk utánajárni, minek köszönheti a The Rock (Szikla) becenéven elhíresült Dwayne Johnson, hogy ő a legtöbbek által követett amerikai, férfi Insta-sztár.

Kezdjük ott, hogy le sem tagadhatná pankrátor-és testépítő múltját, valószínűleg még most is napi szinten sportol, edzéseiről pedig olyan képeket és videókat oszt meg, amik nemcsak a testépítők közösségének figyelmét kelthette fel. 

Persze, az edzős videók sem maradhatnak szponzorált tartalom nélkül, több bejegyzésében is az alább is látható cipőt reklámozza, de az Under Armour márkanagykövete is volt már. 

Ember legyen a talpán, aki egy edzőteremben el merne halászni előle egy ötvenkilós tárcsát. 

Majd gyors stílusváltás, és amikor már azt hinné róla a lelkes Instázó, hogy Johnson egy lelketlen izomkolosszus, a színész megvillantja a másik énjét:

 A kétszer házasodott Johnsonnak összesen négy gyermeke van. 

De a családi tartalmak nem merülnek ki a gyerekeivel készített fotóknál. 89 éves nagynénjét, Dorothyt ezzel a képpel is felköszöntötte születésnapján. 

Bármennyire is kemény edz, néha belőle is előtör a gasztroguru, és valami igazán csalónapba illő finomsággal lepi meg magát.

Mondjuk valamit még az evésnél is jobban szeret: az ivást. Nem hiába posztol ennyit a Teremana tequiláról: a saját márkájáról van szó.

 És hogy egy kis cukisággal zárjuk a cikket, mutatjuk, milyen szívmelengető állatbarát ez a Johnson.