Ha ön nem a közösségi média lapozgatásával töltötte a hétvégét, akkor jól tette, alább úgyis összefoglaljuk a legszexibb posztokat, amik önnek esetleg kimaradtak, de arra tökéletesen jók, hogy az ember legeltesse rajtuk a szemét egy-egy pillanatra. Az Instahíradót ezúttal a címben kiemelt Palvin Barbarával kezdődik, aki az alábbi képen kigombolt blúzban, bugyiban és melltartóban látható, és aki azt írta a felvétel mellé, hogy neki ez lett a hétköznapi viselete az utóbbi hónapokban.

Ashley Graham modell és anyuka viszont még annyi ruhát sem szokott viselni, mint Palvin Barbara, legalábbis a legutóbbi két posztjából ez a benyomása alakulhat ki az embernek. Íme az egyik.

Ashley Graham második fotójának az az apropója, hogy kisfia, Isaac már 9 hónapos. A modell a képpel a szülését segítő szakembereknek mond köszönetet.

Kate Hudson, akinek a múlt héten volt egy 10/10-es nyilatkozata, szintén a pucérkodás mellett érvel: ha egy jó leggingse van az embernek, akkor amellé alig kell bármi mást felvenni, mondja a színésznő. Mondjuk hozzátartozik, hogy ő reklámoz az alábbi képpel, nem csak úgy ingyen mutogatja a pucér hátát.

Lady Gaga, bár maga sem az a nyakigbegombolkozós típus, Palvin Barbaránál és modellkolléganőinél sokkal ritkábban szokott a szó hagyományos értelmében vett szexi képeket posztolni. Hát a hétvégén kivételesen kirakott egyet, és természetesen ezt is csak azért, mert ő is mindenkit a szavazásra buzdít

wef

Buffy, a vámpírok egykori réme, hivatalos nevén Sarah Michelle Gellar pedig azt örökítette meg, hogy Shannen Dohertyvel megpróbáltak megülni egy felfújható bikát, de leestek.