Az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásának vendége (a könnyekre fakadó Berki Krisztián után)  Kabát Péter volt. A műsorban több szempontból is szóba kerültek a szexuális élete részletei.

A Ripost arról ír, hogy volt, ami végül be sem került a műsorba, mert Hajdú túl durvának minősítette. Eszerint hogy amikor Kabát még a Honvédban játszott, az egyik csapattársa felajánlotta a többieknek, hogy lenne-e kedvük ahhoz a lányhoz, aki szerelmes belé. Kabát nevetve mesélt, mi történt ezután:

Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal… Sorban álltunk…. Én kétszer. [...] A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött.

A lap szerint Hajdú erre azt mondta, hogy „fú, mekkora paraszt lehetett az a pasi! Milyen beteg ez a csávó...!”. Rejtély, hogy miért nem többes számban mondta, mind a tizenötre. [Bár a műsor, illetve az arról írt cikkek (hiszen az állítólagos műsorrészlet nem került adásba) alapján úgy tűnhet, ha ez tényleg így történt, és a lányt belenyomasztották ebbe a helyzetbe, ez nem normális viselkedés egy szexuális partnerrel, hanem a bántalmazás egy formája, és elképesztő, hogy sikamlós bulvártémaként tálalják, kommentár nélkül– szerk.]

Ami viszont bekerült a műsorba, az az, hogy Kabát és partnere szerepjátékokat játszanak a szexuális életük felpezsdítése végett, ő például Süsüt szokta alakítani, mint a Bors közli

Legutóbb kötöttem egy masnit a micsodámra, és úgy mentem be a hálószobába, miközben énekeltem, hogy én vagyok a híres egyfejű.

Frissítés: mint a Telex írta, a történetet korábban Kabát Péter önéletrajzi könyvében is szerepelt, a Bors annak idején itt szemlézte. A szerző gondolatait utóbbiak így idézik: „Amikor végre helyzetbe kerültem, a nő rám nézett és azt mondta: tudod, én nem vagyok olyan lány, még sosem csináltam ilyet, most is csak a barátom kedvéért. Elég nevetséges volt, azon az éjszakán közel tizenöten kerültünk vele átmenetileg ilyen vagy olyan módon szorosabb kapcsolatba…”