A Saturday Night Live című kabaréműsor hagyománya, hogy minden adást más híresség vezet. Most szombat este Adele, a fenti, 2017-es fotón látható énekesnő kerül sorra, és az ezt bejelentő, alábbi videó rögtön bekerült a hírekbe (pl. a People is megírta).

Az már rég nem újdonság, hogy Adele rengeteget fogyott ahhoz az önmagához képest, amivel hatalmas zenei sikereit aratta, de azt még egy kicsit szokni kell, hogy a 32 éves énekesnőt ezek szerint újabban ilyen dekoltált, szőke bombázóvá fazonírozzák, mint a fenti videón. Sőt, Adele annyira hitelesen tudja hozni a tipikus, kiszőkített, amerikai csajszi karakterét kézmozdulatokkal, affektálással, akcentussal és ómájgádozással együtt, hogy ebből egy kis ízelítőt is ad a videó legvégén, mire a mellette álló Kate McKinnon meg is jegyzi, hogy

ez nagyon jó volt.

Szóval bár Adele rengeteget változott az utóbbi időben, az biztos, hogy a humorérzéke továbbra is a régi. A videón szereplő harmadik személy egyébként a H.E.R. művésznevű énekesnő, akinek Hard Place című számát az Év dalának járó Grammyre jelölték.

FRISSÍTÉS

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban meg is volt az élő műsor, íme az első 5 perc belőle, amiben Adele vicceseket mond, miközben csodásan néz ki.