Most vasárnap este volt az Álarcos énekes című szórakoztató műsor második évadjának nyolcadik adása. Ebben újabb produkciókat lehetett látni a szokásoknak megfelelően, majd az egyik játékosról a show csúcspontjaként lekerült az álarc. A zsűriszerűség négy tagja megpróbálta kitalálni, hogy ki lehet a jelmezben, és Hargitai Bea, valamint Csobot Adél teljesen biztosan megállapították, hogy Oszvald Marika alakította a békát. Ők ketten Gáspár Lacit és Sebestyén Balázst is meggyőzték, szóval egyhangúlag mindenki várta Oszvald Marika lelepleződését. Az alábbi videó mutatja, hogy ehelyett mi történt.

Szóval a vasárnap este nagy meglepetése az volt, hogy a békajelmezt Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dő együttes tagja viselte, aki aztán azt mondta, hogy nehéz volt számára direkt rosszul énekelni, hogy a hangjából ne ismerjék fel – majd demonstrálta, milyen az, amikor rendesen kiengedi a hangját. Mindeközben a TV2-n ugye a Sztárban sztár zajlott, ha arról (is) lemaradt, kattintson ide a legérdekesebb mozzanatokért!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az egész zsűri Oszvald Marikára tippelt, de nem ő volt a békajelmezben

Hargitai Bea és Csobot Adél ügyesen meggyőzte Gáspár Lacit és Sebestyén Balázst a rossz tippről. A békát sem sikerült eltalálniuk a nyomozóknak.

2 · Oct 26, 2020 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments