Dér Heni a Nyerő párosban beszélt arról, hogy négy hónappal korábban elvesztette a kisbabáját, most pedig a Story Magazinnal osztotta meg elsőként, hogy nem sokkal a vetélése után újra teherbe esett. 

Az énekesnő és párja, Bakos Gergő, aki a hónap elején jegyezte el szerelmét, bár már nagyon várják a kisbabát, meglehetősen meglepődtek, hogy Dér az áprilisi vetélése és az azt követő műtét után máris teherbe esett. A történtek után nem is mernek felhőtlenül örülni. 

Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (...) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni. 

Az előző alkalommal az okozta a vetélést, hogy rossz helyre ágyazódott be a magzat, ám szerencsére ezúttal ilyen veszély nem áll fenn, derült ki az első ultrahangképekből. Dér azt is elmondta, hogy nem érdekli, ha a terhesség alatt meghízik, a benne növekvő gyermek egészségét sokkal fontosabbnak tartja az alakjánál. Legfeljebb a szülés után újra formába hozza magát.