Az már néhány hete tudvalévő, hogy Weisz Fanni összejött Nádai Anikó exével, Bókay Gergővel, hiszen a modell közös képet posztolt új szerelmével.  A Blikk szerint Nádai Anikó sincs már egyedül: az ő új szerelme Weisz Fanni exe, Hajmásy Péter, aki hivatalosan még el sem vált feleségétől, Weisztől. 

Nádai és Hajmásy nemrég Gyulán töltöttek el egy hétvégét, amiről hiába, hogy egyikőjük sem posztolt közös képet, követőiknek feltűnt, hogy mindketten ugyanarról a helyről jelentkeztek be. Nádai egyik ismerőse szerint  bár a celeb már régóta ismeri Hajmásyt, eddig nem nagyon találkoztak egymással, még baráti viszonyban sem voltak. Most azonban nagy az összhang. 

Anikó teljesen ki van virulva. Szerintem nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani.

A Blikk megkérte Nádait, hogy kommentálja a fenti híresztelést, mire csak annyit mondott, hogy a magánéletéről nem nyilatkozik.  A celeb év elején szakított a párjával, Weiszék pedig hét év után váltak külön, idén nyáron.