November 15-én indul a TV2 új realityműsora, a Farm VIP, ahol két hét fős celebcsapat versenyez majd egymással. A sárga csapatban küzd majd Vásáry André is, vele beszélgettünk a műsor sajtóbemutatója után például arról, mit tanult meg magáról a farmon. Interjú.

Milyen érzés volt visszanézni magad?

Nagyon érdekes volt kívülről látni, hogy mi történt velünk, szerintem teljesen másképp jön le minden, mint ahogy mi megéltük, de abszolút pozitív élmény volt.

Vacilláltál, mielőtt elvállaltad a szereplést?

Amikor jött a felkérés, a covid első hullámának kellős közepén voltunk. Nagyon örültem, hogy megkerestek, mert magamtól ilyen szituációba sosem kerülnék, nagyon távol áll tőlem ez a farmos miliő. Nem gondolkodtam sokat, de nemcsak azért, mert a járványhelyzet miatt visszaestek a fellépéseim. A Farmot egy elképesztő lehetőségnek tartottam, hogy végre kipróbáljam magam valami tőlem nagyon idegen dologban.

Kivel jöttél ki a legjobban a versenyzőtársaid közül, és kivel a legkevésbé?

Ez nagyon PR-osan hangzik, de az én csapatom, a sárga, tényleg nagyon jól összeállt, amikor bejelentették a műsor szereplőit a Sztárban Sztárban, azt is együtt néztük. Sydney-vel (van den Bosch – influenszer, modell, Egerszegi Tamás felesége – a szerk.) nagyon jóban lettünk, de Évával (Horváth Éva) és Kucsival (Kucsera Gábor – a szerk) is. Senkivel sem volt feszült a viszonyom, még a másik csapatból is lettek barátaim, Vivivel (Vasvári Vivien) is szoktunk találkozni, ahogy Szögeczki Ágival is, illetve Zalánhoz (Novák Zalán) járok edzeni.

Az Insta-oldaladon is van néhány konditermes kép, mióta edzel rendszeresen?

A covid alatt kezdtem el unalmamban, azóta nyomom. Úgy voltam vele, ha már van időm, olyannal szeretném eltölteni, ami hasznos, és aminek remélhetően lesz is eredménye. Heti két-három alkalommal járok, nagyon rákaptam.

A Farm VIP most bemutatott első részének legviccesebb jelenete, amikor eléggé nomád körülmények között fürödtél egy kisnadrágban. Voltak olyan ennél bizarrabb, merészebb események, amiknél úgy érezted, nem biztos, hogy vállalható?

Miért, szerinted ez nem volt vállalható? (nevet)

Dehogynem, csak arra vagyok kíváncsi, voltak-e olyan cifra, zavarba ejtő események, amiknél elgondolkodtál, hogy nem lesz-e kínos visszanézni őket ?

Annyi minden történt, és nem tudom, mi kerül bele az adásba, illetve spoilerezni sem szeretnék, de annyit azért elárulok, hogy az általad említett fürdős rész végénél többen voltunk bent a fürdőben, mint amennyi az adásban látszott. Ez is elcsépelt, gondolom, de az ilyen jellegű műsorban, ahol össze vagyunk zárva, tényleg nagyon hamar kijön az ember valódi énje. Én bementem, és önmagam voltam. Hogy ebből mennyire lesznek vállalhatatlan részek? Szerintem nem lesznek. Az emberek jobban meglátják majd, milyen vagyok valójában.

Tudtál saját magadnak is újat mutatni magadról?

Azt tanultam meg a műsorból, hogy sokkal jobban kell tartalékolni az energiáimat. Mégis egy tévéműsorról van szó, ami pluszban egy játék is, ahol össze kell kapni az embernek magát, és nagyon kell koncentrálni. A műsor elején Zsolt még féltett, hogy nem leszek elég strapabíró, de nagy örömöm volt, hogy annyit győzködtek a csapattársaim, hogy van erőm, ami a gyakorlatban is megmutatkozott, hogy végül én is elhittem ezt magamról.