Miután néhány hete már szaloncukrot és műfenyőfát is kapni a boltokban, ideje, hogy a sztárok is elkezdjenek a karácsonyról posztolni. Az első ünnepi témájú tartalmat Nick Jonas Insta-oldalán találtuk meg, aki mindjárt több karácsonyi képpel bombázta meg támadóit, köztük egy nagyon retró, gyerekkorában készült fotó is van, amin a testvéreivel látható.

A legifjabb Jonas fiú azzal konferálja be a képeit, hogy tudja, mennyire őrült  év ez a mostani, ezért szükségét érzi, hogy valami közelgő jó dologra koncentráljon.

A fenti fotók posztolása mögött volt némi hátsószándék is, Jonas ugyanis ezzel a bejegyzéssel is szerette volna reklámozni frissen megjelent karácsonyi dalukat, az I Need You Christmast. (Csak a miheztartás végett: október vége van.)

Számunkra ez a dal olyan gyerekkori emlékeket idéz fel, mint amikor hócsatáztunk, és megkerestük a legközelebbi emelkedőt, ahonnan lecsúszhattunk szánkóval. Visszavisz minket abba az időbe, amikor  a családunkkal voltunk és karácsonyfát állítottunk. Reméljük, bennetek is hasonlóan meghitt és kellemes érzéseket ébreszt fel a szám, ahogyan velünk is tette. 

És akkor következzék a legújabb Jonas-dal, amihez klip még nincs, de a dal hallgatása közben gyönyörködhet egy másik, körülbelül két évtizede készült képben, amin természetesen a Jonas-fivérek láthatóak.