A Dancing With The Stars október 31-i adásában eléggé magától értetődő volt az este témája: a versenyzők halloweeni jelmezbe öltözve léptek a táncparkettre, akik közül ezen a héten is kiesett az egyik pár. Mielőtt azonban elárulnánk, hogy kikről is van szó, kanyarodjunk vissza a múlthétre, az akkori DWTS ugyanis rendhagyónak számított:  két sztárversenyzőnek is pozitív lett a koronavírustesztje, ezért Marsi Anikó és Osvárt Andrea sem táncolt, kettejük közül az előbbi azonban ezen a héten már visszatért. Bár Marsi ismét versenyez, a karantén miatt csak két napja volt felkészülnie a mai adásra, Osvártnak pedig csak egy lett volna, ráadásul ő nem is volt tünetmentes (szemben Marsival), ezért őt csak a jövő héten láthatják majd a nézők. 

Ha az estéből kiemelhetünk két pillanatot, akkor az egyik mindenféleképpen az első adásból kieső, de azóta a műsorba ismét bekerülő Győrfi Dániel tánca volt, aki a Maszknak öltözött, és egy vadító szambával örvendeztette meg a nézőket. 

 A másik pillanat pedig egyértelműen az, amikor Pásztor Anna szoknyája a tánc első pillanataiban leesett, és anélkül folytatta tovább a táncot. Bár a zsűri szavait hiányos öltözéke miatt némileg szégyenlősen hallgatta, elég magas pontszámokat kapott. 

 Na de most már eláruljuk, amire igazán kíváncsi lehet. A nézők és a zsűri pontozása alapján Marsi Anikónak és Noszály Sándornak kellett a műsor végén a kieséstől tartani, kettejük közül pedig végül

Marsi Anikónak kellett távoznia.