A napokban derült ki, hogy Emily Ratajkowsky  terhes. A modell úgy döntött, nem takargatja  tovább a hasát, épp ellenkezőleg, büszkén közszemlére teszi, méghozzá nem is akárhogyan. A celeb újra elkészítette Demi Moore meztelen címlapfotójáz, aki 1991-ben héthónapos terhesen pózolt a Vanity Fair magazin kedvéért. A 28 éves színésznő ekkor második gyermekét várta Bruce Willistől. Íme az eredeti Moore-féle fotó, amit  Ratajkowsky  Insta-sztorijában is megmutatott. 

Ez pedig a modell saját változata:

Ratajkowski  akár pikánsabb képét is kiválaszthatta volna a majdnem 30 éves fotósorozatnak, Moore ugyanis a glossy magazin címlapján teljesen meztelenül látható:

Na persze Ratajkowskinek is megvolt a maga meztelen terhesfotója, csakhogy neki (haladva a korral) ehhez már nem volt szüksége egy magazinra, saját Insta-oldalára lőtt egy szelfit. A modell azt írta egy másik Insta-képénél, nem érdekli, ha teste megváltozik a terhesség miatt, egy újfajta nyugalmat érez, sokat tanul a benne növekvő élettől, alig várja, hogy megtapasztalhassa az anyaságot.