Beyonce a decemberi  angol Vogue címlapján szerepel, ebből pedig már kitalálhatja, hogy egy hosszú interjút adott a divatmagazinnak. A cikkből az is kiderült, hogy nem véletlenül hívják Beyoncét Queen B-nek (a „B” betű kiejtve bí, ami jelenthet akár méhet is, amit bee-nek írnak az angolok): az énekesnő David Beckhamhez hasonlóan amatőr méhész. 

Két méhkaptárom is van. Igaziak. Már egy ideje a házamnál vannak. Körülbelül 80 ezer méhem van, amik évente több száz csupor mézet készítenek. 

Az énekesnő azt is elárulta, hogy két lánya, Blue és Rumi miatt kezdett el méhészettel foglalkozni, ugyanis a gyerekeknek több allergiájuk is van, amit ezzel próbál kezelni. Vagyis ha véletlen otthagyná a popipart, nem kéne sokat gondolkodnia, milyen üzletbe vág: méhész lenne. Ezután Beyoncé a gyerekeiről kezdett beszélni, mivel a karantén alatt „jobb hallgatósággá” vált, sokkal több ideje jutott rájuk.

Elmondtam a gyerekeimnek, hogy sosem túl fiatalok ahhoz, hogy részt vegyenek a világ megváltoztatásában. Sosem becsültem alá a gondolataikat és érzéseiket, azon vagyok, hogy megértessem velük, ezek hogyan befolyásolják az életüket.

És mielőtt még az olvasóban azt a benyomást keltené Beyoncé, hogy nincs hibája, elárulta, hogy gyakran összekeveri a napokat, nemcsak a telefonját, de a kulcsait is gyakran elveszíti. 

... de azt garantálom, hogy a beszélgetésünk minden részletére emlékezni fogok, attól kezdve, hogy mi volt rajtad, egészen addig, hogy milyen volt a frizurád. Tudom, ez tiszta röhej.