Frei Tamás két és fél éve találta meg társát, egy Krisztina nevű nő személyében. Frei a Vasárnapi Blikknek mondta el, hogy bár most Magyarországon vannak, négy helyen élnek ingázva: Budapest mellett Firenzében, Nizza mellett és Miamiban. „A párkapcsolatnak van ugyan szervezési nehézsége, úgy kell intézni a munkánkat, hogy tudjunk mozdulni. A közös életünkben sok fogaskeréknek kell kapcsolódnia, de egyre rutinosabban oldjuk meg. [...] Kislányként Algériában élt, francia iskolába járt, és ami a legfontosabb: neki is nyitott a világ” – így a korábban riporterként ismert híresember, aki az elmúlt években a kávéügyi vállalkozásaival, illetve regényírással foglalkozott.

Lássuk, mi történt a lapok szerint más, ismert magyar személyekkel!

Ez ugyanis a hírösszefoglaló.

Nemrég Nagy Adri énekesnő és Aryee Claudia Dedei (Tücsi) műsorvezető-influenszer tartottak egy garázsvásárt, ahonnan volt, aki fizetés nélkül távozott. Most keresik az illetőt. (Life.hu)

Istenes Lászlónak valamije begyulladt és meghúzódott a Dancing With The Stars legutóbbi adásában, ezért gyakorlás helyett főleg pihent az elmúlt héten. (Bors)

Ábel Anita arról beszélt a NőComment! felvételén, hogy először azt szerette volna, ha a lánya. Luca születésénél nem a gyerek édesapja van vele a szülőszobán – mert ő az elmondása szerint elég hipochonder –, hanem az édesanyja. De az édesanyja nem akart, mert „pont elég voltál te és a bátyád, nem gondolod, hogy végigcsinálom ezt veled még egyszer”, így mégis apás lett a szülés. (Blikk)

Palvin Barbara modell Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel kávézott, a találkozó összhangját az biztosította, hogy mindketten nagyon örülnek, amiért Magyarország lesz az egyik házigazdája az MTV európai zenei díjátadójának, az EMA-nek. (Bors)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Frei Tamás először beszélt újságnak a szerelméről

Hírösszefoglalónkban még: tolvajokat kergető influenszerek, kormányszóvivővel kávézó Palvin, és begyulladt Istenes László.

0 · Nov 07, 2020 08:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments