Miután a Trump-univerzumon kívül mindenkinek egyértelműen kiderült, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke, az ottani celebek világát magával ragadta az euforikus öröm. Ezt onnan tudjuk, hogy a többségük ezt a közösségi médián keresztül jól megfigyelhetően élte meg – jöjjön most ebből egy gyűjtés!

Feltétlenül muszáj Jennifer Lawrence-szel kezdenünk, mert az ő kitörése a leglátványosabb mind közül. A színésznő Boston utcáin szaladgált összevissza.

Eva Longoria azt írta, csatlakozott az utcán lévőkhöz, és boldoggá teszi az öröm, amit lát. Azt írta, most a demokrácia ünnepe van, és ez a buli mindenkinek szól.

 Chrissy Teigen egy jóval kevésbé visszafogott módon fejezte kis érzelmeit: férjével, John Legenddel a Fuck Donald Trump című dalra buliztak, mint azt levideózta és feltette Instagramra. A bejegyzésben megjelölte Trump családját is – az ellenszenv ilyen erős megnyilvánulása arra is vezethető vissza, hogy korábban kölcsönösen szidták egymást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@realdonaldtrump @ivankatrump @jarredkushnerofficial @erictrump @donaldjtrumpjr

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

 De mint mások felvételeiből kiderül, a gyorsan csatlakoztak egy közös ünnepléshez is.

Jöjjön egy egészen más formátumú vígság: Steve Martin annak örült, hogy visszatért a nyelvtan.

Mindy Kaling pedig annak, hogy olyan alelnököt választottak, akiről azt mondhatja a lányának: úgy néz ki, mint ők. (Bár ezt biztosan ezerszer olvasta már, de ez a reprezentáció fontosságára hívja fel a figyelmet: hogy Kamala Harris személyében egy részben fekete, részben ázsiai származású amerikai nő tölt be korábban példátlanul magas tisztséget, ami sok hasonló emberben ébreszt reményt, mert elhiszik, hogy nekik is megvan erre a lehetőségük.)

Lady Gaga is sírt örömében – ő inkább videós bejegyzésekkel adott hangot és teret érzéseinek. Keresse fel az Instagramját, ha mindre kíváncsi, itt van egy poszt mutatóba.

Reese Witherspoon többek közt arról elmélkedett, milyen nagy nap ez minden nőnek.

Zárjuk sorainkat Kat Denningsszel, aki elmondása szerint napokon keresztül folyamatosan nézte a CNN-t, ahol pont akkor jelentették be a végeredményt, amikor éppen méterárut vásárolt az Etsyn.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence kicsit megháborodott örömében az elnökválasztás után

Az övé a leglátványosabb reakció, de Chrissy Teigenék is eléggé fel vannak dobva.

0 · Nov 08, 2020 07:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments