November 9-én indult a Viasat6 új reality műsora, a Celebcella, amiben négy celebet zártak be egy-egy konténerbe, ahol 120 óráig, vagyis öt napig kellene kibírniuk. Az első négyest Megyeri Csilla, a luxusfeleségekből ismert (ámde nem házas) Molnár Nini, Lakatos Márk és Berki Krisztián alkotta. A műsorvezető Papp Gergely Molnár Ninit elsőként arról kérdezte, ilyen minden hájjal megkent celebek között hogy érzi magát. Molnár megnyugtató választ adott: reméli, hogy a cellában ki fog majd tudni bontakozni. 

Máshogy fogom fel az egészet, úgy mint egy edzőtábort vagy jóga retreat-et vagy detoxprogramot.

A bemutatkozó kisfilmjében a 29 éves designer azt mondta magáról, hogy maximalista, aki nagyon ügyel arra, hogy egészségesen éljen. Talán ezért is fél attól, hogy ötnapos bezártsága alatt meg fog hízni. 

Az egyik félelmem az unatkozás, a másik félelmem, ami megfordult a fejemben, hogy mi van, ha elhízom az öt nap alatt. Nem szeretnék kigurulni a cellából.

Ezután azért még hozzátette: nemcsak az a fontos, mi van kívül, hanem az is, mi van belül. 

A celebeknek az ötnapos kihívás idejére el kellett búcsúzniuk a mobiltelefonjuktól, három személyes tárgyat azonban bevihettek a cellájukba. Molnár Nini egy szobabiciklit, egy anyagdarabot (amire hímezni szándékozik), és egy arcmasszírozót vitt magával. Megyeri Csilla egy focilabdát, egy festőállványt (karikatúrát rajzol majd odabent a többi celebről) és egy kedvenc idézeteivel, bölcseleteivel teleírt naplót költöztet be magával a cellába. Lakatos Márk parókákat és kiegészítőket, Berki Krisztián egy Mazsiról készült életnagyságú papírmasét, családi ölelőpárnát (rajta a kislánya és Mazsi illatával) és egy trónt cipel magával az átmeneti otthonába. 

A műsor első részét már egy az egyben megnézheti, ha erre a linkre kattint.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Molnár Nini jógaelvonulásként gondolt az ötnapos bezártságra, az elhízástól félt a legjobban

A Celebcella c. új reality-ben a celebeknek öt napot kell kibírniuk egy internet nélküli cellában. Molnár Nini leginkább attól félt, ennyi idő alatt meghízik és unatkozni fog.

19 · Nov 10, 2020 02:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments