Egy olyan kérdést tettünk fel a címünkben, amit, ha lelkes Velvet-olvasó, elég könnyen megválaszolhat, ugyanis az említett sztárról már mi is írtunk egy hosszas összeállítást, amiből kiderül, a Vogue új címlapüdvöskéje mennyire odavan a divatért. Mielőtt lejjebb görgetne a megoldásért, hagyunk még egy másodpercnyi gondolkodási időt.

A férfiről azt érdemes tudni, hogy énekes, Angliában született, itt is vált híressé egy fiúbanda tagjaként, de aztán Amerikában is szép sikereket ért el szólókarrierjével. Ugye, már megvan, hogy ki ez a 26 éves énekes, aki az amerikai Vogue decemberi lapszámáról köszön majd vissza?

Bizony, Harry Styles az!

Mókának tartotta az öltözködést, rám ragasztotta ezt a viselkedést. Nem vette túl komolyan, hogy mit adjon rám,  szóval már én sem veszem túl komolyan, mit vegyek fel

- mesélte Harry Stlyes az amerikai Vouge-nak élete első stylistjáról, Harry Lambertről, aki 7 évvel ezelőtt öltöztette az énekest.

Nem lehet túlöltözni. Egész egyszerűen ilyen nem létezik. Azok a sztárok, akikre felnézek, Prince, David Bowie, Elvis, Freddie Mercury és Elton John, ők igazi showmenek. 

Hiszek a karmában, és abban is, hogy pont most jött el az ideje, hogy egy kicsit kedvesebbek és empatikusabbak legyünk egymással, egy kicsit jobban odafigyeljünk arra, hogy meghalljunk másokat, és építkezzünk egymásból. 

Mielőtt kilépne a cikkből, hadd ajánljuk figyelmébe a fentebb már említett összeállításunkat, melyben megmutatjuk, hogy változott Styles stílusa az évek alatt.