Tavaly augusztusban számoltunk be róla, hogy megkérték Fresh Andi, vagyis Villányi Andrea kezét, bár az esküvőt még nem tartották meg. Az énekesnő akkor elmondta vőlegényéről, hogy a nála 11 évvel férfit már másfél évtizede ismeri, és két éve járnak. A celeb most Insta-oldalán válaszolt rajongói kérdéseire, innen derült ki, hogy teljesnek érzi az életét, nem szeretne párjának gyereket szülni, a férfi előző kapcsolatából született gyermekeket is sajátjaként szereti, szúrta ki a Blikk.

Tökéletes a családom, a (leendő) férjem, a szüleim, a kutyáink, mindenki, és gyerekeim is vannak, nagyon sok, akiket úgy szeretek, mintha a sajátjaim volnának. Felesleges lefutni a kötelező köröket, hogy „úristen, mit fognak szólni az emberek, szülni kell, mert ez várják el”. El kell engedni és fel kell vállalni önmagunkat.

Arra a rajongói kérdésre, hogyan töltik a mindennapjaikat, Villányi azt válaszolta, hogy sokat sétálnak, lőni járnak és cross motoroznak is. Utóbbit általában az erdőben, elektromos, vagyis szinte hangtalan motorokkal, vagyis sem az állatokat, sem a vadászokat nem zavarják, tette hozzá. Jelenlegi foglalkozását tekintve van egy szoláriumszalonjuk Párkányban, és két másik Budapesten, amikben felváltva szokott dolgozni.