Teljes lett a Való Világ 10 csapata, miután két játékos tegnap beköltözött a villába. A 26 éves, kazincbarcikai Mercédesz már két hónapja munkanélküli, egyébként idegenforgalmi diplomája van, több éven át szállodában dolgozott. Majd miután megunta az itthonlétet, kiment Dubaiba, ahol előbb recepciósként majd rendezvényszervezőként tevékenykedett. A nagy munka hevében 10-15 kiló felszaladt rá, amit idehaza sem tudott leadni, ezért szeptemberben kés alá feküdt, előbb zsírleszívása volt, utána pedig a melleit is megműttette.

Jelenleg szingli vagyok, amióta átestem a renoválásom, senki nem látta az új testemet, ezt majd a villában fogom megmutatni. 

A villa utolsó beköltözője az Éjjel-Nappal Budapestből is ismert Bálint, aki profi focistából lett celeb, majd futár. Bálint elmondta, az ÉNB forgatásának minden percét élvezte, szeret a kamera előtt lenni, ahogy az ebből fakadó ismertség sincs ellenére. Miután félévig futárként dolgozott, rájött, hogy ez nem lehet egy hosszútávú cél, ezért jelentkezett a Való Világba. A realitys szereplésében a pénz, a kaland, és az új emberek megismerése motiválja. Egyetlen dolog tudja feldühíteni, ha suttyó emberekkel van körülvéve. 

Ha valaki nekiáll nekem meztelenül pörgetni a farkát, biztos elküldöm melegebb éghajlatra.