Két friss videóklipet nézhet meg ebben a posztban három szupersztár énekesnőtől nagyon erősen szexi tartalommal.

Miley Cyrus ft. Dua Lipa – Prisoner

Leszbizős-horrorfilmes videóklip készült Miley Cyrus és Dua Lipa új közös dalához, amelynek címe Prisoner. Az énekesnők továbbviszik a mindkettejükre külön-külön is jellemző, erősen '80-as évekes hangzás- és főleg látványvilágot, a klip a negyven évvel ezelőtti horrorfilmeket idézi (illetve esetleg az American Horror Story tavalyi évadát). A fent látható kisfilm lényege, hogy Miley Cyrus és Dua Lipa hol énekelnek, hol egy buszt vezetnek, de leginkább egész végig egymást nyalják-falják-tapperolják.

A forgatásról érkezett képek kapcsán emlegettük, hogy vajon kinek a vére lehet Miley Cyrus testén a klipben – nos, a végére tett feliratból lehet a válaszra esetleg következtetni. Ezt jelenti szó szerint a vége:

Szeretettel emlékezem valamennyi exemre – Egyetek szart!

Miley Cyrus exei közül a leghíresebbek Liam Hemsworth és Cody Simpson. A klip legvégén a John Waters botrányfilmjeiből ismert, 1988-ban elhunyt drag queen, Divine látható.

Ariana Grande – 34+35

Ariana Grande minden bizonnyal a jelenleg legnépszerűbb énekesnő, Lady Gagával volt már egy közös slágere idén, a Rain On Me, ami után Positions című száma szintén a slágerlisták élére került Amerikában és a briteknél is. Hát erre a hétvégére kijött a következő klip. A Positionsnél csak a címből nem lehetett biztos benne az ember, hogy akkor itt most tényleg szexpózokról van-a szó, de a 34+35 esetében elég elvégezni a címbéli matematikai műveletet, hogy rögtön biztosak legyünk abban, hogy természetesen igen.

Ariana Grandénál a klip a 2020-as viszonyokhoz képest még nem is annyira kiugróan szexi, de a dal refrénje nemes egyszerűséggel 18+-os:

Fenn tudsz maradni egész éjszaka?

Basszál reggelig!

Nyilván No1 lesz ebből a számból is.