Scott Disick arról lett ismert, hogy rengeteget szerepelt Kardashianék realityjében, mivel évekig volt Kourtney Kardashian párja, három gyerekük született. Miután Disick végleg kikerült a klánból, pár évig Sofia Richie-vel, Lionel Richie lányával, Nicole Richie testvérével járt, de idén annak a kapcsolatnak is vége lett. Októberben a háromgyerekes, 37 éves apuka egy fiatal modellel volt randizni, de most a The Sun olyan fotókat szerzett meg róla, amin megint egy másik modellel romantikázik a tengerparton.

Az illetőt Amelia Gray Hamlinnek hívják, 19 éves, és íme egy tavaly decemberi kép róla.

Amelia Gray Hamlin egy feltörekvő modell, de nála sokkal híresebbek a szülei. Édesapja, Harry Hamlin a '80-as évek tévé- és filmsztárja volt, az utóbbi évekből a Mad Menből lehet emlékezni rá. Édesanya pedig Lisa Rinna, aki Feleségek luxuskivitelben Beverly Hills-i verziójában, azaz a The Real Housewives of Beverly Hillsben szerepel 2014 óta. Íme egy kép a családról 2012-ből, Amelia a kisebbik lány a kettő közül.

Szóval Amelia Gray Hamlin most 19 éves, de a szülők bizonyos források szerint nem igazán örülnek, hogy egy nála 18 évvel idősebb férfival szűrte össze a levet: illetve a probléma inkább az, hogy ez a bizonyos férfi pont Scott Disick, aki korábban függőségekkel küzdött, és most hirtelen fiatal lányokkal kezdett randizgatni, ráadásul Amelia Gray Hamlin állítólag maga is küzd jelenleg saját mentális problémáival. Hát emiatt van, hogy a szülők állítólag aggódnak, hogy nehogy valami baj legyen vagy csúnyán végződjön ez a kaland.