Music (Zene) a címe Sia első filmjének, amely a videoklipjeiből is ismert Maddie Ziegler főszereplésével az autisták világát mutatja be – Ziegler egy szavakkal nem kommunikáló tizenévest alakít. A filmből mindeddig csak egy egyperces előzetest mutattak be, de sokaknál már ez is túlment minden határon. Autista aktivisták petíciót indítottak, hogy a filmet ne vetítsék le, mivel sértőnek tartják. Az Amerikából indult kezdeményezést eddig körülbelül 500-an írták alá, derül ki a Variety cikkéből.

Mint egy autista személy, azt kérem, hogy a filmet vonják vissza. Hihetetlenül sértő rám és a többi autistára nézve. Sia a bűntudat jelét sem mutatta, noha pontatlanul és sértő módon árulta el közösségünket

– írta az Észak-Karolinai Hannah Marshall, autista aktivista, aki petíciót útjára indította. Marshall szerint a film amúgy sem lenne a filmtörténet meghatározó darabja, Siának pedig úgyis marad elég pénze, ha ezzel a bizniszével megbukik.

Rendkívül ízléstelennek találom, ahogy Sia kifezei magát a filmjében, csalódott vagyok, ahogy a kritikákat fogadja

– írta egy petíciót támogató nő. Többen jelezték, hogy szerintük egy valóban autista tizenéves lány is eljátszhatta volna a főszerepet (Sia szerint ez így is volt, amíg a főszereplő jelezte, hogy a projekt kellemetlennek és stresszes számára, ezért lépett Ziegler a helyébe), illetve hogy a filmben megjelenő sztereotípiák és vizuális elemek számukra sértők.

Sia a filmje körüli ellenérzésekre azt válaszolta, hogy a Music, amiben Kate Hudson is szerepel, egy „szerelmes levél" az autistáknak és gondozóiknak. 

Nagyon rendhagyó a nézőpontom erről a közösségről – ami alulreprezentált –, és muszáj volt elmondanom. Ha ettől szarnak tűnök, akkor szar vagyok, de a szándékaim a legjobbak voltak.

A filmet 2021 februárjában mutatják be.