Mióta megjelent a Korona 4. évada, melyben Diana Spencer is szerepel, ismét óriási az érdeklődés a hercegnő iránt. Lady Diana barátja, a Valentino üzletház egyik alapítója, Giancarlo Giammetti egy eddig nem látott fotót posztolt Insta-oldalán a hercegnőről, melyek 30 éve, 1990-ben készültek egy luxusjachton, Olaszországban. (Lapozzon egyet jobbra a lenti beágyazott tartalomnál, hogy láthassa a szóban forgó képet.)

Érdekesség, hogy a fenti fotóhoz az angol Telegraph újságírója is odakommentelt, megkérdezve, hogy használhatják-e a képet, mire Giammetti azt írta, hogy persze, csak írják oda, hogy Diana Károly herceggel nyaralt. 

Az olasz üzletember több éve egy másik fotót is posztolt Dianáról, ami ugyanazon az olaszországi nyaraláson készülhetett, és amin az éppen vízbe ugró  hercegnőnek csak a lába látszik. 

Senki sem fogja elhinni, hogy ez Diana, amit éppen távozik Valentino jahtjáról.

A fotók 9 évvel Károly herceg és Diana esküvője után készültek, és két évvel azelőtt, hogy szétköltöztek volna 1992-ben. Károly herceg már ekkor is viszony folytatott Camilla Parker-Bowles-szal, akit több évvel Diana halála után, 2005-ben vett feleségül Károly. Cikkünk fotóinak készültekor Lady Dianának pedig egy James Hewitt nevű katonatiszttel volt viszonya, talán ezért is tartotta fontosnak Giammetti  annak tisztázását, hogy az olaszországi nyaraláson a hercegnő a férjével, Károly herceggel vett részt.