Rita Ora november 26-án töltötte be a 30-at, amit meg is  ünnepelt, fittyet hányva az Angliában érvényes korlátozásokra. A hétvégén kibérelt egy éttermet, ahová körülbelül 30 barátját hívta meg, köztük Cara Delevingne-t is, írja a The Sun.

Rita és a nővére érkeztek először az étterembe, jól kirittyentve, alig várták, hogy elkezdődjön az éjszaka

- mondta egy forrás, aki azt is hozzátette, hogy a vendégek többnyire a hátsó bejáraton érkeztek az étterembe, ami a korlátozások megszegése miatt akár 10.000 fontot, vagyis majdnem 4 millió forintot is fizethet. 

A The Sun képein az is látszik, hogy szombat este két rendőr is kiérkezett a helyszínre, de arról nincsenek információk, milyen büntetést szabtak ki az illegálisan ünneplőkre. Az étterem tulajdonosa elvileg nem tudta, hogy Ora ilyen nagyszabású szülinapi bulira készül, az angol bulvárlap megkeresésekor derült ki számára, mi történt az éttermében. 

Az énekesnő Insta-oldalán is posztolt szülinapjáról, a képeken csak ő látható. A hozzájuk tartozó szövegben azt írja, mindenkinek köszöni, aki felköszöntötte, bár a hálálkodás mellett furcsán is érzi magát, amiért idén nem csinált semmit a nagy napon.

Az énekesnőt videóüzenetben több híresség is (például Sam Smith vagy Mariah Carey) is felköszöntötte, amitől könnyekig meghatódott.